Tájékoztató, informáló videók linkjei

 

Másolja a címsorba a linket

Dr. Paul Clayton klinikai farmakokógus

https://drive.google.com/open?id=1Ro2NH-pIATAYOIuhQL4_TKzOfcGr1OXg

 

Miért a Zinzino?

Nos, tanácsadóként sok cégnek dolgoztam eddig, mint ahogyan számos egyetemen is tartottam már előadást. Szóval sok felkérést kapok, amiket teljesítenem illik. Tehát nem kizárólag a Zinzinóval állok kapcsolatban. Ugyanakkor nagyon kedvelem a Zinzinót, aminek jó néhány oka van.

Először is a vezetőség egyedülálló emberekből áll: kiváló vezetői képességeiknek köszönhetően Orjan, Dag és Hilde tökéletes szervezeti hátteret nyújt a Zinzino tevékenységeihez. a dolog lényege a nagyfokú szervezettség.

Továbbá rengeteg kimagasló Zinzino vezetővel találkoztam sok országban, akik igen mély benyomást gyakoroltak rám.

Vállalkozó szelleműek, és ami legalább ilyen fontos, etikusak. Ez pedig ma korántsem általános. De nem csupán ezért tetszik ez a vállalkozás. Amikorra találkoztunk és elkezdtünk beszélgetni, ők már hallottak rólam, ugyanis korábban annál a cégnél működtem közre tanácsadóként, amelyik a BalanceOil első gyártója volt. Én pedig úgy kerültem a képben, hogy a terméket én ismertem a legjobban.

Amikor Dag és Orjan első alkalommal megkérdeztek, volna-e kedvem a Zinzinóval együttműködni, azt válaszoltam, ez teljességgel attól függ, mik a terveik.

Ha kizárólag a kávét és az olajat akarják értékesíteni, az engem nem különösebben érdekelne. Kifejtettem a véleményemet, miszerint úgy lehetne továbblépni, ha nagyobb fába vágnánk a fejszénket.

Mondjuk létrehozhatnánk együtt a világ első alkalmazott táplálkozástudományi hátterű vállalkozását.

Ebben az esetben nem a Healthy Life, a Herbalife vagy ilyen cégek lennének a konkurenciánk - ami nem azt jelenti, hogy ők nem fontosak -, hanem az életmóddal tudományosan foglalkozó legnagyobb cégekkel kelnénk szoros versenyre.

A megközelítésem egészen más, mint a hagyományos táplálkozástudományé. Annak az új tudományterületnek az elnevezése, ahol én mozgok, az alkalmazott táplálkozástudomány.

Végzettségemet tekintve klinikai farmakológus vagyok, tehát a kémiai anyagok biológiai hatásaival foglalkozom.

Az alkalmazott táplálkozástudomány elveire épülő életmód és táplálék-kiegészítő programot szeretnénk kidolgozni, ami nemcsak a betegségek kialakulásának kockázatát igyekszik csökkenteni, hanem a már fennálló egészségügyi problémák súlyosságát is enyhíti, illetve a további romlást képes megállítani.

Sok esetben elérhető, hogy ilyen állapotok megforduljanak, ezáltal helyreállítva mind a testi, mind pedig a mentális egészséget.

Azok közül, akik velünk dolgoznak, nagyon sokan tisztában vannak vele, hogy ezt igenis meglehet tenni, hiszen személyesen is tapasztalták már.

Hálás voltam, amikor Hilde, Dag és Orjan lehetőséget adott nekem, hogy azokat a tudományos eredményeket, amiket az egyetemekről és kutatóintézetekből hoztam magammal, átültessem a gyakorlatba.

Feltettem nekik a kérdést, hogy milyen korlátok között kell mozognom, mekkora léptékben gondolkodhatok, amire csak annyit válaszoltak, hogy „Hozd ki a dolgokból a lehető legtöbbet!”

Ilyen szabad kezet azelőtt még soha senkitől nem kaptam.

Tovább is folytathatnám a felsorolást, de ezek voltak az alapvető indokaim.