Esszenciális zsírsavakat tartalmazó szuper-formula

                                             

                                                         


A Zinzino egy egyedülálló, saját fejlesztésű, szinergikus keveréket alkotott. Ez egyrészt kiváló minőségű, EPA és DHA omega-3 esszenciális zsírsavakban gazdag halolajból áll, másrészt pedig különleges, magas polifenol-tartalmú, extra szűz olívaolajból. Ez a leghatékonyabb esszenciális zsírsavakat tartalmazó szuper-formula! 
A BalanceOil tartalmazza az optimális egészség eléréséhez szükséges mennyiségű omega-3 zsírsavat. Biztosítja a nélkülözhetetlen polifenolokat is. A BalanceOil  biztonságosan beállítja és szinten tartja a szervezete EPA- és DHA-szintjét, valamint az omega-6 és omega-3 zsírsavak arányát.
Ezenkívül a BalanceOil D3-vitamint is tartalmaz, amely többféle funkciót is betölt a szervezetben, továbbá segít megőrizni az Ön csontozata és fogai egészségét. Emellett támogatja az immunrendszer, az agy és az idegrendszer működését is.
A BalanceOil esszenciális zsírsavakat tartalmazó tökéletes szuper-táplálék. Támogatja az agy optimális működését (>250 mg EPA és DHA), valamint a normál szívműködést, továbbá növeli az immunrendszer hatékonyságát (D3-vitamin).

 

Főbb előnyök: 
- Optimális agyműködés
- Jót tesz a szívnek
- Erősíti az immunrendszert
- Biztonságosan és hatékonyan növeli a szervezet EPA és DHA szintjeit
- Segít optmalizálni az omega-6:3 egyensúlyt
- Növeli a polifenolok szintjét a szervezetben, és így megóvja a vérzsírokat az       oxidativ stressztől
-Elősegíti a szem egészséges és optmális működését, a vér nor-mál trigliceridszintjét  a normál vérnyomást, a vér normál kalciumszintjét,  a csontok egészségét, a normál izomműködést, a fogak egészségét, valamint a sejtosztódást.

 

Hivatalos Zinzino

https://tryzinzino.com/2005050691/?fbclid=IwAR0g9-M5E4GMwlroXb1yAvazTAWHssahiZhlp5IXUHFQLZ-e_m93yXumWBc