Az Xtend a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb étrend-kiegészítő. 23 vitamint és különféle nyomelemeket tartalmaz, amelyhez hozzáadtuk a legfontosabb fitonutrienseket, valamint a Wellmune-t, amely az élesztőgombából származó, nagy tisztaságú 1,3/1,6-béta-glükán. 

 

Főbb előnyök: 
 
- Feltölt energiával
- Javítja a csontok és ízületek működését
- Erősíti az immunrendszert
- Természetes alapanyagokból származik
- 145, az egészségi előnyöket tartalmazó jóváhagyot állítás         (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság, EFSA)
- Biztosítja azt a táplálkozási tényezőkből álló programot, amely elengedhetet-     len a szövetek növekedéséhez és megújulásához

 

A termék megvédi és karbantartja, megújítja a sejteket, szöveteket, csontokat és az izületeket!

50-100 évvel ezelőtt az étrendünk gazdag volt fontos tápanyagokban: vitaminokban, ásványi anyagokban és olyan összetevőkben mint a Béta-glükán, a polifenolok és a karotionidok.

AZ XTEND visszahozza az étrendbe ezeket a tápanyagokat!

Kulcsfontosságú összetevők:

1. Vitaminok és ásványi anyagok.
2. Béta – glükánok.
3. Polifenolok.
4. Karotinoidok.
 
                  

VITAMINOK és ÁSVÁNYI ANYAGOK.

Teaming, Riboflavin, Niacin, Pantoténsav, B6-vitamin, Biotin, Folsav, B12-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K1-vitamin, K2-vitamin, Vas, cink, jód, réz, mangán, szelén, króm, Molibdén.

Béta- glükánok

Az 1,3/1,6 béta-glükán elnevezésű természetes összetevő az élesztőgombák egyik nagy tisztaságú, szabadalmaztatott fajának sejtfalából származik. Ez egy egyedülálló immunerősítő, mely olyan immunfolyamatokat indít be, amik évezredek alatt fejlődtek ki a szervezet védelme érdekében.

A Biothera elnevezésű biotechnológiai vállalat által kifejlesztett Wellmune 1.3/1.6 béta-glükánok több mint 300 millió dolláros kutatás és fejlesztés eredményei!

Polifenolok

Gyümölcsökből, zöldségekből és fűszerekből származó vegyületek, amelyek többféle védőhatást is kifejtenek a szervezetben. Az Xtend számos vízben és zsírokban oldódó polifenolt tartalmaz.

Karotinoidok

Ehető növényekből származó fontos vegyületek. Az Xtendben 5 különböző karotionid van. Az alfa-karotin és a béta-karotin előnyei közé tartozik, hogy képesek A-vitaminná alakulni a szervezetben. Likopin, lutein, zeaxantin is van benne.