A Viva egy természetes étrend-kiegészítő, amely számos módon javítja a hangulatunkat és általános közérzetünket. A Viva segít az általános stressz enyhítésében, valamint az idegrendszer, az agy, a normál pszichés és mentális funkciók helyes működésének támogatásával javítja az Ön hangulatát. 
Segít a fáradtság és a kimerültségérzés csökkentésében. A közelmúltban számos klinikai vizsgálat igazolta hatékonyságát, amely a fnom javulástól egészen az élet minőségének a változásáig terjed.

ALVÁS

A Viva hozzájárul a mentális fáradtság és kimerültség enyhítéséhez, valamint a zavartalan alváshoz
 

PIHENÉS

A Viva segít a mindennapi stressz enyhítésében
 

BOLDOGSÁG 

Elősegíti a pozitív hangulatot
A Viva az afron®, a Spanyolországból származó prémium minőségű sáfrány (Crocus satvus L) szabványosítot és szabadalmaztatot kivonatának, valamint ötfajta B-vitaminnak, jódnak és C- vitaminnak a keveréke.

                                        

AGY ÉS HANGULAT
Az agy működése rendkívül összetett, a bevitt tápanyagoktól függően tud csak optmálisan működni, ráadásul felborult anyagcsere esetén nagyon sebezhető. Ha ez bekövetkezik, az számos tünettel jár együtt.
Az idegsejtek különféle kémiai hírvivők, úgynevezet ingerületátvivő anyagok útján kommunikálnak egymással. Ezt a kommunikációt, illetve a neuron növekedését  és  életben maradását helyi hatású  fehérjék  (mint pl. az agyi eredetű neurotróf faktor - BDNF) szabályozzák. Stressz és hangulatingadozás hatására megváltoznak az  ingerületátvivő anyagok  szintjei  és  felvételei, ez pedig olyan gyógyszerek kidolgozásához vezetett, amelyek  képesek  ezeket  a  neurotranszmiter  szinteket  befolyásolni. Mivel azonban  ezek  a  gyógyszerek  lassan  működnek  és  viszonylag  hatástalanok, más  kutatási  irányokhoz  kellett  fordulni.  Kiderült,  hogy  a  BDNF változásai és  az ehhez  kapcsolódó  tényezők  sokkal  fontosabb  szerepet töltenek be. Kimutatták, hogy a sáfrányban lévő bioaktv anyagok mind a neurotranszmitereket, mind a BDNF-et képesek erősíteni.

1. Segít a fáradság és a kimerültség érzés csökkentésében.

2. Javítja a hangulatot, az általános közérzetet.

3. Segít az általános stressz enyhítésében, valamint az idegrendszer , az agy, a normál pszichés és mentális funkciók megfelelő működésében.

4. Nincs semmilyen mellékhatása.

5. AFFRON egy új generációs sáfránykivonat, melyet egy csúcstechnológia eljárással vonnak ki és ezzel javítja a bioaktív összetevők profilját.