A Protect az 1,3/1,6-béta-glükánok egy speciális és standardizált formáját tartalmazza, amely Wellmune® néven ismert. Ez egy olyan fontos tápanyag, amelyet csak nagyon kevés élelmiszerből vagy étrend-kiegészítőből lehet megkapni. A Wellmune® az élesztőgombából kivont természetes összetevő. A Protect aktiválja a veleszületett  immunrendszerben  található  sejte-ket, ezáltal még gyorsabb és hatékonyabb működésre ösztönözve őket.

                                 

Főbb előnyök:
- Nagy tisztaságú és magas hatékonyságú 1,3/1,6 béta-glükánt tartalmaz
- Több mint 40 szabadalom védi
- Több mint 260 millió eurós befektetés vezető egyetemeken és kormányzat         intézményekben végzett kutatás, fejlesztés és klinikai tanulmányok terén

 

A VELESZÜLETETT IMMUNRENDSZER
Két immunrendszerünk is van, az egyik a velünk született, a másik pedig az adaptiv  immunrendszer. A velünk született  immunrendszer  sokkal  fontosabb  szerepet  játszik  a  fertőzés  elleni  védelemben. A velünk született immunrendszer olyan sejtekből és enzimekből áll, amelyek mindig jelen vannak és készek arra, hogy felvegyék a küzdelmet a mikrobák ellen már a fertőzés helyén.

1. A Protect fokozza a veleszületett immunrendszer védelmét. A Protect az 1,3/1,6 béta-glükánok egy speciális és standardizált formáját tartalmazza, amely Wellmune néven ismert.

2. Ez egy olyan fontos tápanyag, amelyet csak nagyon kevés élelmiszerből vagy étrendkiegészítőből lehet megkapni.

3. A Wellmune a Baker élesztőből kivont természetes összetevő.

 

A Protect főbb előnyei:

1. Nagy tisztaságú és magas hatékonyságú 1,3/1,6 béta-glükánt tartalmaz.

2. Klinikailag bizonyítottan erősíti az immunrendszert.

3. Több mint 40 szabadalom védi.

4. 13 klinikai vizsgálattal van dokumentálva!

5. Több mint 260 millió eurós befektetés vezető egyetemeken  végzett kutatás, fejlesztés és klinikai tanulmányok terén.

6. Hatékony és természetes megoldás az egészségünket megtámadó veszélyekkel, így a náthával, az influenzával vagy más súlyos fenyegetéssel szemben.

7. Elősegíti az új immunsejtek folyamatos termelődését.