Az egészség a sejtekben kezdődik

Szervezetünk sejtekből áll. A sejtek membránjai zsírokból és fehérjékből állnak.

Az agyunknak szüksége van a zsírokra. Kimutatható az emberi intelligencia nagymértékű csökkenése, mióta olajokkal főzünk, olajokkal sütünk, margarint használunk.

Szintén kimutatható, hogy a férfiak életképes spermaszáma vészesen lecsökkent, és a nők is fogyatkozó petesejtekkel rendelkeznek. Ma már sok párnál orvosi beavatkozás szükséges a fogantatáshoz.

Sejtjeink rengeteg méreganyagot tárolnak, ami nem ürül ki. Ez a sejtek merevsége, átjárhatatlansága miatt alakul ki.

A sejtek merevsége miatt a tápanyag nem szívódik fel, ezért fordul elő, hogy sokan pukkadásig eszik magukat, viszont a sejtek éheznek továbbra is.

A 20. század háziasszonya száműzte a zsírokat, elkezdett olajban sütni. Ez a szervezetben óriási károkat okozott, de ezeket a károkat van lehetőség helyreálltani!

Így történt, hogy a szervezetben folyamatos a gyulladás. Ezt a gyulladást nem mutatja ki röntgen, CT vagy éppen MR.

A gyulladás sejtszinten alakul ki, ami folyamatosan mérgezi a szervezetet.

A Balance olaj a gyulladást felszámolja, az omega zsírok arányát kiegyensúlyozza, így a tápanyag hiány megszűnik.

Sejtjeink fuldokolnak a méregben,

és éheznek a tápanyaghiány miatt!

A krónikus gyulladások képezik az alapját a szív- és érrendszeri megbetegedéseknek, a ráknak, a cukorbetegségnek, a gyulladásos bélbetegségeknek, depressziónak, ízületi betegségeknek, csontritkulásnak, Alzheimer-kórnak, gondolkodási zavaroknak, pszichés betegségeknek, és tanulási nehézséget okoz. Hosszan sorolhatnánk még…

Sok szülő elhiszi a doktornak, hogy gyermeke hiperaktív. Nincs hiperaktív gyerek, egyszerűen az omega zsírsavak aránya nem megfelelő a gyermek szervezetében.

Vajon önnek van krónikus gyulladása? Merem állítani, igen, van.

Ezt a problémát egy vérteszttel pár perc alatt kilehet deríteni. Abban az esetben, amint kiderül, önnek is van gyulladása, a gyulladást megfelelő készítménnyel helyre lehet állítani. 

Ez egy Skandináv egészségprogram, amire minden magyar embernek szüksége van, a vértesztek eredményei ezt igazolják. 

Ez az alapja a sejtek egészségének, hogy ön is egészséges legyen.